Birra Korça

 

BIRRA KORÇA


Shoqeria “ERJONI” sh.p.k, ne rolin e “Sipermarresit”, ka kryer punimet per rikonstruksionin e fabrikes se birres “BIRRA KORÇA”, ne qytetin e Korçes dhe ndertimin e nje bar-restoranti ne territorin e saj. Ky projekt, se bashku me teknologjine e saj, e kane bere kete fabrike me cilesoren ne arritjen e standarteve me te larta europiane.
 
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11