KONTAKT

Kontakt

Rr. “Panorama”, mbrapa shkollës “Harry Fultz”,
pranë Hipotekës dhe Drejtorisë së Tatimeve,
Tiranë Albania

E-mail: [email protected]

Cel: 068 40 44 970 - 068 20 50 264