Universiteti luarasi

 

UNIVERSITETI LUARASI


Ne rolin e sipermarresit shoqeria, realizoi rikonstruksionin total te godines 5 kateshe dhe te ambjenteve te jashtme te ish konviktit te Gjuheve te Huaja ne Rrugen e Elbasanit, e cila sot eshte Universiteti Luarasi.
 
l2
l3
l4
l5
l6
l7
l8