Projekte në proçes

  • Shoqeria “Erjoni” sh.p.k. ne rolin e investitorit ka marre persiper realizimin e nje projekti turistik teper ambicioz dhe nga me bashkekohoret, ne nje hapesire prej 79.810m²
  • Rezidenca “Panorama 2” është projekti më i ri i “Erjoni Ndërtim” në kryeqytetin e Tiranës. E ndërtuar në një zonë të qetë pranë Kompleksit “Panorama”, ajo ofron komoditetin e afërsisë...