Prestige Resort

 

PRESTIGE RESORT


Shoqeria “Erjoni” sh.p.k. ne rolin e investitorit ka marre persiper realizimin e nje projekti turistik teper ambicioz dhe nga me bashkekohoret, ne nje hapesire prej 79.810m². Projekti konsiston ne rikonstruksionin e ish kompleksit “Mak Albania” ne Golem, aktualisht me 5 vila ekzistuese, nga tre kate secila, si dhe zgjerimin e kompleksit me ndertimin e 5 hoteleve te reja, 2 pishinave dhe 1 Aquapark.
 
prr1
pr1
pr2
pr3
pr5
pr6
pr7
pr9
pr4