Projekte të përfunduara

 • Universiteti Luarasi

  Ne rolin e sipermarresit shoqeria, realizoi rikonstruksionin total te godines 5 kateshe dhe te ambjenteve te jashtme te ish konviktit te Gjuheve te Huaja ne Rrugen e Elbasanit...
 • Birra Korça

  Shoqeria “ERJONI” sh.p.k, ne rolin e “Sipermarresit”, ka kryer punimet per rikonstruksionin e fabrikes se birres “BIRRA KORÇA”, ne qytetin e Korçes dhe ndertimin e nje bar-restoranti...
 • Prestige Hotel

  Po gjate periudhes se mesiperme jane kryer punimet per rikonstruksionin e plote dhe zgjerimin e bar “Prestige”, i cili ndodhet në rrugen Panorama, (mbrapa Shkollës Harry Fultz ) Tiranë.
 • Prestige Restorant

  Po gjate periudhes se mesiperme jane kryer punimet per rikonstruksionin e plote dhe zgjerimin e bar “Prestige”, i cili ndodhet në rrugen Panorama, (mbrapa Shkollës Harry Fultz ) Tiranë.
 • Prestige Resort

  Shoqeria “Erjoni” sh.p.k. ne rolin e investitorit ka marre persiper realizimin e nje projekti turistik teper ambicioz dhe nga me bashkekohoret, ne nje hapesire prej 79.810m²
 • Kompleksi Panorama

  “Kompleks banimi dhe tregtimi”, i cili duke e krahasuar me ate qe eshte arritur ne Shqiperi deri tani, mund te thuhet se eshte nga me bashkekohoret.
 • Hysenbelliu Group

  Mbi dy dekada, “Hysenbelliu Group” njihet si një nga grupet investitore më të mëdhenj në tregun vendas dhe jo vetëm. Fillesat e tij regjistrohen rreth vitit 1994. Me po të njëjtin identitet, sot “Hysenbelliu Group” është një ndër grupet e rëndësisë së veçantë sa i takon investimeve më të mëdha që bëhen në Shqipëri e në rajon.
 • Godinë banimi

  “ERJONI”sh.p.k, ne rolin e “Sipermarresit”, ka ndertuar nje pallat 11-katesh ne nje zone te preferuar te qytetit te Elbasanit, prane Stadiumit te Lojrave me Dore.