RRETH NESH

Shoqeria “ERJONI” sh.p.k. e ka filluar aktivitetin e saj ne vitin 1995 ne qytetin e Vlores. Fillimisht ka kryer punime me volume te vogla, por e vleresuar per cilesine e punimeve te saj, shpejt do te behej e suksesshme ne kete treg, duke e treguar kete me rritjen e volumit te punimeve dhe duke zgjeruar gamen e produktit.

Ne vitin 2000 shoqeria transferohet ne Tirane, ku e vazhdon edhe sot aktivitetin e saj. Drejtohet nga nje staf shume i kualifikuar, bashkepunon me firmat me prestigjioze ne vend dhe po punon per realizimin e projekteve teper ambicioze, me nje aktivitet te zgjeruar edhe ne qytete te tjera te vendit, sidomos ne Elbasan dhe Korçe. Tashme pas nje eksperience 21-vjeçare ne tregun shqiptar ajo eshte nje konkurruese e denje ne kete treg.